X
02

مهندسان بخیه هایی را طراحی می کنند که می توانند داروها را انتقال دهند

مهندسان بخیه هایی را طراحی می کنند که می توانند داروها را انتقال دهند

مهندسان با الهام از بخیه‌هایی که هزاران سال پیش ساخته شده‌اند، بخیه‌های هوشمندی طراحی کرده‌اند که نه تنها می‌توانند بافت را در جای خود نگه دارند، بلکه می‌توانند التهاب را تشخیص دهند و داروها را آزاد کنند.


بخیه های جدید نیز از بافت حیوانی مشتق شده اند ، شبیه بخیه های "کتگوت" که اولین بار توسط رومیان باستان استفاده می شد. در یک پیچ و تاب مدرن، محققان بخیه‌ها را با هیدروژل‌هایی پوشاندند که می‌توان آن‌ها را با حسگرها، داروها یا حتی سلول‌هایی که مولکول‌های درمانی آزاد می‌کنند جاسازی کرد.
این یک بخیه است که با یک پوشش هیدروژل ساخته و اصلاح شده است که می تواند مخزنی برای حسگرهای التهاب یا داروهایی مانند آنتی بادی های مونوکلونال برای درمان التهاب باشد.

محققان بر این باورند که این بخیه ها می توانند به بهبود بیماران مبتلا به بیماری کرون پس از جراحی برای برداشتن بخشی از روده کمک کنند. به گفته محققان، بخیه‌ها همچنین می‌توانند برای التیام زخم‌ها یا برش‌های جراحی در نقاط دیگر بدن استفاده شوند.
بخیه های کتگوت، که از رشته های کلاژن خالص شده گاو، گوسفند یا بز ساخته می شوند، گره های قوی ایجاد می کنند که به طور طبیعی در عرض 90 روز جذب می شوند. اگرچه بخیه های قابل جذب مصنوعی نیز در دسترس هستند،  ولی کتگوت هنوز در بسیاری از انواع جراحی‌ها استفاده می شود.


تعداد امتیازات: (1) Article Rating